Ondersteuning voor spoedzorg

Bij het aansluiten op en het werken met het Landelijk schakelpunt komt veel kijken. Om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan patiëntenzorg, proberen wij u waar mogelijk werk uit handen te nemen.

Wij bieden ondersteuning op verschillende vlakken:

Materiaal

Om uw patiënten volledig te informeren over het Landelijk Schakelpunt hebben we gratis voorlichtings- en promotiematerialen voor u ter beschikking.

Naar alle materialen

HAP-actieweek

Met een HAP-actieweek kunt u extra aandacht besteden aan de voordelen van en het werken met het LSP. VZVZ biedt u hierbij ondersteuning met handige hulpmiddelen zoals een kant-en-klaar draaiboek, nieuwsbrieven, posters, voorbeeldteksten, gadgets én mankracht.

Wijzigingen doorgeven

In iedere organisatie wijzigt wel eens iets. Ook bij u als zorgverlener kan dat voorkomen. Een wijziging in uw Goed Beheerd Zorgsysteem (GBZ) bijvoorbeeld kan gevolgen hebben voor uw aansluiting op het Landelijk Schakelpunt. Geef wijzigingen daarom altijd aan ons door.

Meer over wijzigingen

Persoonlijke ondersteuning

Komt u ergens niet uit? Heeft u vragen of suggesties? U kunt altijd contact opnemen met het VZVZ Servicecentrum, of met een van onze adviseurs.