Ondersteuning voor huisartsenpraktijken

Bij het aansluiten op en het werken met het Landelijk schakelpunt komt veel kijken. Om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan patiëntenzorg, proberen wij u waar mogelijk werk uit handen te nemen.

Wij bieden ondersteuning op verschillende vlakken:

Materiaal

Om uw patiënten volledig te informeren over het Landelijk Schakelpunt hebben we gratis voorlichtings- en promotiematerialen voor u ter beschikking.

Naar alle materialen

Trainingen

Om u en uw assistenten op te leiden om de toestemmingsvraag op de juiste manier te stellen en te werken met het Landelijk Schakelpunt, hebben wij verschillende soorten trainingen samengesteld.

Meer over trainingen

Wijzigingen doorgeven

In iedere organisatie wijzigt wel eens iets. Ook bij u als zorgverlener kan dat voorkomen. Een wijziging in uw Goed Beheerd Zorgsysteem (GBZ) bijvoorbeeld kan gevolgen hebben voor uw aansluiting op het Landelijk Schakelpunt. Geef wijzigingen daarom altijd aan ons door.

Meer over wijzigingen

Onderzoek

Om ervoor te zorgen dat u blijft voldoen aan wet- en regelgeving doen wij steekproefsgewijs onderzoek naar de manier waarop u toestemmingen verkrijgt en vastlegt.

Meer over onderzoek

Persoonlijke ondersteuning

Komt u ergens niet uit? Heeft u vragen of suggesties? U kunt altijd contact opnemen met het VZVZ Servicecentrum, of met een van onze adviseurs.