Actueel

22 september 2022

Webinar apothekers goed ontvangen

Enthousiaste deelnemers en een aansprekend verhaal
Op 13 september deelde mevrouw mr. Van Boven haar expertise op het gebied van privacy en toestemmingen in de samenwerking tussen verschillende zorgverleners en zorgorganisaties. We kunnen terugkijken op een geslaagd webinar met enthousiaste deelnemers en een aansprekend verhaal van mevrouw Van Boven! Graag delen wij onderstaand de presentatie voor degenen die er niet bij konden zijn of ter naslag voor degenen die dat wel waren.

Enthousiasme vraagt om vervolg

 
Het enthousiasme van spreekster en aanwezigen werkte aanstekelijk. Het verhaal sloot mooi aan op de dagelijkse praktijk in de apotheek en nodigde uit om vragen te stellen en verder van gedachten te wisselen. Er werd goed gebruik gemaakt van de tijd die was gereserveerd om vragen te stellen. Al snel werd duidelijk dat er genoeg onderwerpen zijn om in een volgend webinar aan de kaak te stellen. Wilt u invloed hebben op de inhoud van een volgend webinar? Stuur dan een mail naar sectorlead farmacie Monique Bomers ovv onderwerp webinar farmacie. Meer weten over toestemmingen? Klik hier.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws van VZVZ? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor zorgverleners of ICT-dienstverleners.