Infrastructuur AORTA v8.2.0.0

Met de AORTA v8.2.0.0 publicatie vervallen de voorgaande publicaties. Tenzij er met bepaalde leveranciers expliciete afspraken zijn gemaakt over een te bouwen AORTA-publicatie, is het niet meer mogelijk om te komen accepteren voor eerdere versies van AORTA.

Deze pagina bevat de algemene specificaties van de zorginfrastructuur AORTA v8.2.0.0.

AORTA v8.2.0.0 maakt een vervolgstap in het werken met bouwstenen. Een VWI-aanmelding moet (indien vereist in de PvE van de zorgtoepassing) gedaan worden op bouwsteentype. Verder bevat AORTA v8.2.0.0 de aanpassingen op de AORTA-infrastructuur zoals zijn opgenomen in de bijgesloten release notes.

In de publicatie zijn documenten opgenomen die nodig zijn ten behoeve van de verwerking/implementatie van toestemmingen die gegeven en verstuurd kunnen worden via het ‘Volgjezorg’-portaal.

Download alle bestanden in één ZIP-bestand. Of download de algemene specificaties van de zorginfrastructuur als losse bestanden.

XML-materiaal

Het XML-materiaal is te vinden in de Art-Decor publicatie.

Goed Beheerd Zorgnetwerk (GZN)

Naast een veilig systeem, is een veilige verbinding tussen de informatiesystemen van de zorgaanbieders en het LSP belangrijk. Een Goed Beheerd Zorgnetwerk (GZN) biedt een beveiligd datacommunicatienetwerk tussen een GBZ en het Landelijk Schakelpunt. ICT-leveranciers die een datacommunicatienetwerk willen leveren voor deze verbinding moeten hiervoor geaccepteerd worden.