Agenda

Sfeerimpressie Zorg en ICT 2023

Zorg & ICT beurs 2024

09 April
09:00 - 17:00
Jaarbeurs Utrecht

Op 9, 10 en 11 april 2024 vindt weer de jaarlijkse Zorg & ICT vakbeurs plaats.​ Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland. Jaarlijks komen hier zorgprofessionals samen om te leren innovaties succesvol toe te passen, om zo samen te werken aan toekomstbestendige zorg.

Tijdens dit event zijn in 2024 weer bekende sprekers aanwezig, zoals Diederik Gommers, André Rouvoet, Bianca Rouwenhorst, Niels Honig, Annelies Versteegden, Miriam Haagh begeleid door dagvoorzitter Jim Stolze.

Samenwerken aan databeschikbaarheid

Ook dit jaar staat VZVZ weer samen met samenwerkingspartijen Nictiz, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, VZVZ, MedMij, Zorginstituut Nederland en NEN op het paviljoen Samenwerken aan databeschikbaarheid (hal 7, D144,). Gezamenlijk staan wij voor de grote puzzel die we met het hele veld moeten leggen, om tot databeschikbaarheid te komen in het gezondheidsinformatiestelsel. We praten je op ons paviljoen graag bij onder het genot van een verse barista-koffie of thee.

Verder adviseren we je zeker mee te luisteren tijdens de talkshow op het plenaire podium in hal 7. Op dinsdagmiddag van 15:00 – 15:45u gaan we gezamelijk onder leiding van Sylvia Veereschild het gesprek aan met o.a. een zorgverlener, patiënt, bestuurder, ICT-leverancier over het belang van samenwerken, over je eigen schaduw heen stappen, vertrouwen en het grotere belang voor de gezondheid van Nederlanders.

Gratis registreren
Registreer je gratis voor de beurs via https://lnkd.in/e3w_KZGx.

Banner ZICT

Kennissessies 

Naast het paviljoen hebben we ook ons eigen theater Samenwerken aan databeschikbaarheid (hal 7), waar je gedurende 3 dagen 27 kennissessies kunt volgen. 

We verzorgen ook een aantal sessies, zet ze via onderstaande links snel in je agenda!

Bekijk hier het hele programma.

We zien je graag op de beurs!