Agenda

ICT en Health

ICT&health World conference 2024

14 mei
-
09:00 - 18:00
16 mei
-
09:00 - 18:00
MECC Maastricht

Van 14 t/m 16 mei 2024 vind voor het eerst het ICT&health World Conference plaats. Een driedaags internationaal congres met een zowel Engels als Nederlands programma. Duizenden zorgprofessionals, bestuurders, overheidsbekleders, leveranciers en instituten uit binnen- en buitenland hun kennis en kunde delen, innovaties en oplossingen duiden en internationale samenwerkingen onderzoeken.

Naast het internationale programma is er tijdens het congres ook een groot en vertrouwd Nederlands programma. Dit programma toont de laatste ontwikkelingen, innovaties en initiatieven in Nederland. Het omvat talloze breakout-sessies en discussies, en biedt waardevolle inzichten en mogelijkheden om contact te leggen met lokale experts, gezondheidsorganisaties en beleidsmakers, terwijl je tevens internationale inspiratie opdoet. Onder de sprekers bevinden zich dit jaar o.a. minister Conny Helder, minister Micky Adriaansens en Bianca Rouwenhorst (VWS).

Het congres is bedoeld voor zorgprofessionals, bestuur en raden van toezicht, hoofden inkoop/financiën /investeringen en ICT binnen alle lijnen van de zorg, gemeentes, kennis- en onderzoeksinstituten, leveranciers, overheid, patiënten, wetenschappers, zorggerelateerde bedrijven en vele overige belangstellenden.

Kennissessies

Ook dit jaar is VZVZ erbij, zowel op de beursvloer als tijdens de kennissessies. Zo geeft collega Kirsten de Wilde op dinsdag 14 mei om 12.30-13.10 uur een Engelstalige sessie over het Uitwisselingskompas. En collega Manon Kuilboer op woensdag 15 mei om 13.30-14.10 uur een Engelstalige sessie over data uitwisseling, het lagenmodel en de link met het Uitwisselingskompas. 

Meer informatie over het programma vind je hier: https://icthealth.nl/event/icthealth-world-conference-2024/